KDM (Titkosítás feloldó kulcs) – Egyéni generálás

KDM készítő divíziónk az év 365 napján 0-24 órában üzemel. Az InterOP vagy SMPTE KDM-ek generálása a CineFutureKDM software rendszeren készülnek magas fokú biztonsági kódolások mellett és minden jelentős kódolási változtatást azonnal követni tudunk. Az egyéni KDM készítést abban az esetben szoktuk alkalmazni, ha speciális, titkos vetítésre kell limitált kulcsot készíteni vagy a vetítőgép ujjlenyomatát kell a KDM-be integrálni. Minden KDM egyedi és a film lejátszása csak az adott szerverhez készült KDM-mel lehetséges. Ha a kulcsban lévő érvényesség lejár a DCP-t semmilyen módon nem lehet használni, a tartalma teljes biztonságban van. A DCP és KDM titkosítások védelme olyan mint egy bank biztonsági rendszere.

WEB alapú KDM generálás

  Ügyfeleink felhasználónév és jelszó segítségével férnek hozzá filmjeikhez asztali számítógép vagy mobil telefon böngészőjén keresztül. A CineFutureKDM rendszer több száz KDM-et tud elkészíteni és elküldeni percek alatt a filmszínházakba. Ha a moziban szervert cseréltek a változásról az „adatbázis frissítés kérés”-en keresztül lehet a leggyorsabban adatbázis módosítást kérni. A beérkezett kérés minden esetben a kulcs managerhez kerül, aki miután meggyőződött a kért adatok valódiságáról a változtatást végrehajtja az adatbázisban és onnantól kezdve már az új adatokkal lehet a KDM-et elkészíteni. Web alapú KDM készítő rendszerünkben megtalálható az összes Magyar, Román, Cseh és Szlovák mozi, de adatbázis frissítéssel bármelyik ország mozijait elérhetővé tudjuk tenni.

Adatbázis (TDL)

Adatbázisunkban több ezer mozi adatait tároljuk, hogy megfelelő KDM-et tudjunk elkészíteni. Ehhez szükség van a TDL (Trusted Device List) adatokra. Adatbázis karbantartó és kulcs managerünk szorosan együttműködik a hazai és nemzetközi szerver és projektor installátorokkal, valamint közvetlen hozzáféréssel rendelkezünk a Dolby-Doremi, Barco, Christie, Sony, Qube és Dcinex(XDC) szerverek certifikációjához.

Tartalom küldés és kezelés

Ügyfeleink részére 0-24 órás segítségnyújtást adunk, hogy a felmerült problémákat pár óra alatt elhárítsuk.
Tartalom kezelés és nyomon követés a szállítmányozó cég által vitt küldeményeknél.
Speciális fileküldés a biztonságos CinePackage rendszeren keresztül.

CRU vagy USB DCP bérlés

Kedvező feltételekkel bérelhet CRU vagy USB rendszerű, DCP anyagok hordozására certifikált eszközöket.
Műanyag ütésálló, légmentesen/vízmentesen záródó koffer.
Raktáron lévő szabad készletekről kérem érdeklődjön.

DCP javítócsomag

Ezeket a fileokat külön szoktuk elküldeni a már moziban lévő filmekhez ha egy vagy több tekercsben a hang, kép vagy felirat fileokat kell egy módosítottra kicserélni. Kisebb fájl méreteket vagy komplett feliratokat e-mailen, nagyobb méreteket a biztonságos CinePackage rendszeren keresztül küldjük.

Kalózkodás elleni védelem

A CineFutureDCP készítő rendszer a film kép, illetve hang anyagába képes elrejteni titkos azonosítókat. Ezzel a technológiai megoldással a megjelölt/vízjelezett kópiát vagy kópiákat egy adott régióba vagy mozihálózatba lehet elküldeni. A különböző kópiák azonos film esetében ugyan azzal a KDM-mel nyithatók. A speciálisan vízjelezett példányokkal könnyen beazonosítható a kalóz példány forrása.

DCP javítás

Ez a szolgáltatásunk ideális a sérült DCP-k megmentésére. Ha a DCP-t nem lehet kicsomagolni vagy a szerverre felmásolni mert megáll HASH hibával képesek vagyunk a hibát kijavítani. 

DCP másolás/klónozás

Több kópiás filmbemutató esetén a mester kópiáról kell több másolatot készíteni. Másoló rendszerünk egyszerre 16 CRU vagy 26 USB driveot tud klónozni.

DCP vizsgálat/analízis

A CineFutureDCP system képes készíteni egy teljes analízist bármilyen DCP-ről
- csomag lista/listák
- digitális aláírás ellenőrzés
- lejátszási lista/listák
- javító csomag ellenőrzés
- hash információ
- kódolási információ
- képkocka szám
- tekercs és teljes idő
- tekercs szám
- hangcsatorna szám
- hangcsatorna hangerősség (LEQm vagy LUFS értékben)
- InterOP, SMPTE, IMAX csomag
- feliratok ellenőrzése