- DCP KÉSZÍTÉS

Szolgáltatásunkat nem csak nagy stúdiók hanem független filmforgalmazók, filmkészítők, valamint reklámügynökségek részére is ajánljuk. DCP készítő technológiánknak köszönhetően el tudunk készíteni a kódolt vagy kódolatlan 2D-2K, 2D-4K, 3D-2K, 3D-4K (IMAX) valamint HFR-es (high frame rate) DCP-t azaz a Digitális Mozi Csomagot.

Az anyagok elkészítése és ellenőrzése professzionális körülmények között magas minőségű eszközökön és software-ken készül, köztük az FDS által kifejlesztett CineFutureDCP rendszeren.

A CineFutureDCP rendszer amiatt is különleges, hogy a dinamikus 3D-s feliratokat is el tudjuk rajta készíteni. (Bővebb infó a magyarítás oldalon)

Minden HD forrású anyagot át tudunk konvertálni olyan mester formátumba melyből később elkészíthető a Digitális Mozicsomag azaz a DCP.

- Trailer/ Előzetes verzió
- Film verzió (SMPTE/InterOP)
- 3D feliratok a CineFuture intelligens feliratozóval
- Speciális DCP küldés a CinePackage rendszeren keresztül

Rendelkezésünkre áll egy saját üzemeltetésű moziterem melyben a Dolby 5.1 és FDS 13.5.5-ös  hangrendszer mellett Dolby, Doremi és Kodak cinema szerverek találhatók meg egy DCI-os NEC projektorral. Nagyobb nézőszámú demó vetítés vagy tesztelés esetén időpont egyeztetés után szabad bejárásunk van mozitermekbe.