Masterizáló divíziónk a hét minden napján gyakorlatilag 0-24 órában üzemel Európában az egyik legnagyobb digitális mozicsomag előállítási kapacitással.

Masterziáló divíziónk a legújabb technológiákhoz igazodik. Bármilyen nyelv, bármelyik ország vagy régió, 2D-s vagy 3D-s tartalom, globális vagy csak egyszeri megjelenés az FDS-CineFuture készen áll a feladat megvalósítására és a kész anyag elküldésére.

Mozifilm masterizálást elvégezzük közvetlenül bármilyen nem DCI (Digital Cinema Initiative) kompatibilis anyagból (ProRes, XDCAM-HD, DnxHD stb stb) úgy, hogy az elkészült mozianyag színvilága a forrásanyag színével megegyező legyen.

Nagy szín dinamikájú anyagok (HDR) esetén ILM (Industrial Light and Magic) OpenEXR fileokat is tudunk fogadni és abból közvetlenül DCDM-et készíteni. (Amerikában a professzionális mozifilmek DCP anyagát OpenEXR forrásból készítik)

Az elkészített anyagot bármilyen formátumba át tudjuk konvertálni (Bővebb infó a CineConvert oldalon) kezdve a Digital Cinema Distribution Master (DCDM) formátumtól a DCP-ig bezárólag. Minden munkánk magas minőségi körülmények között a CineFuture márkanév és software rendszeren készül és teljesen DCI kompatibilis. 

4 mesterállomással rendelkezünk melyeket az FDS Technology fejleszett ki és a CineFuture márkanév alatt futnak – az FDS folyamatosan fejleszti a rendszert és bármilyen nagy nemzetközi változást azonnal képesek követni - . Rendszerünk nagyon gyors, (1 FDS-CineFuture mesterállomás 5x gyorsabb mint egy bármilyen hagyományos mesterállomás) naprakész, véleményük szerint nincs hasonló sebesség és szolgáltatás a világon, ugyanis mi a képkockák renderelésébe és átszámolásába beépítettük az OFE rendszert (optimalizált képkocka kódolás). Ennek köszönhetően nagyon gyorsan tudunk DCI képkockákat a megfelelő méretbe 2K, 4K, 3D vagy 2K<>4K formátumba átkonvertálni.

Amit ajánlunk:
- Trailer/előzetes DCP masterizálás
- Mozifilm DCP masterizálás
- Előzetes és film hangerősség beállítás az előírt LEQ(m) vagy LUFS (EBU R128) szerint
- DCDM előállítása bármilyen kép és hangfileból
- Képfile konvertálás DCI kompatibilis XYZ TIFF fileba DCDM és DCP készítéshez
- Industrial Light and Magic OpenEXR fájl fogadása
- DCI átméretezés 2K<>4K
- Nagyon gyors 12 magos CineFuture mesterállomás Linux OS alatt
- Képkonvertálás 8 magos Linux OS alatt SLI CUDA GPU-kkal
- Teljes minőség ellenőrzés minden DCDM és DCP esetében
- Moziterem DCI Dolby szerverrel és DCI NEC projektorral
- CinePackage -  fájl küldési lehetőség
- Feliratozás és felirat konvertálás
- 3D feliratok készítése (DCP, BD)
- Geometria és színspektrum konvertálás különböző anyagoknál
- Képkocka szám (framerate) konvertálás – kép és hang (bővebb infó a CineConvert oldalon)
- Méret felhúzás  SD>HD, HD>2K, 2K>4K (bővebb infó CineScale a CineConvert oldalon)